lørdag den 8. oktober 2011

Hvorfor er det så lige.......

At jeg de sidste 14 dage hver nat vågner ml. kl. 03-04 . Jeg har prøvet, at gå sent i seng, og at gå tidligt i seng, men lige lidt hjælper det. Problemet ligger i at jeg ikke kan falde i søvn igen.

Jeg vender og drejer mig en times tid, hvorefter jeg så står op, så kan jeg jo lige så godt lave lidt :).

Måske har jeg i forbindelse med den her kære overgangsalder,  ikke længere brug for 8-10 timers søvn,
som jeg havde tidligere,l men kan nøjes med 5-6 timers søvn.

Jeg går egentlig ikke og er træt på jobbet, men når jeg så kommer hjem, falder hammeren.
Derfor har der været meget stille her på bloggen, den sidste uges tid.

Hvor mange timer sover I om natten ???


5 kommentarer:

 1. Sover 7-8 timer, når det er bedst, men er nu også begyndt at vågne tidligere om morgenen. Har du tænkt over, hvorfor du vågner? Holder bekymringstanker dig vågen, eller vågner du bare? Sommetider kan det hjælpe at have en blok liggende ved siden af sengen og skrive alle dine tanker ned, så hjernen kan slukke igen og ikke begynder at fokusere på morgendagen. Eller måske kunne du tænde for en afslapningscd, så du igen kunne komme ned i den dybe afslapning? Drikker du kaffe om aftenen, det kan også have en betydning. Håber det vender igen :-) KH Charlotte

  SvarSlet
 2. Ta deg litt mat om natten så sovner du nok igjen. Det pleier jeg å gjøre. :))

  SvarSlet
 3. Går som regl i seng omkring kl 22... vækkeuret ringer kl. 0630... Men ... jeg vågner altid i mellem kl 03-04... tit på samme tidspunkt , o327...

  Kan for det meste falde i søvn med det sammen igen.. Men,,. ikke altid..

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 4. Jeg døjer også meget med at vågne meget tidligt og kan så ikke falde i søvn igen.....det kan som du nævner have grund i overgangsalderen tror jeg.

  kh Jane

  SvarSlet
 5. Jeg sover mellem 7 og 7,5 time om natten. Det føler jeg er nok, men kan da stadig have nogle perioder om eftermiddagen,hvor sofaen kravler op på ryggen af mig. På valgaften, sad vi længe op. Vi kom først i seng ved 1-tiden, og skulle på job næste dag. Det gør jeg aldrig mere...havde det som om jeg var ramt af influenza hele dag. En dejlig lørdag aften til dig ;-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...