søndag den 19. juni 2011

Stilforvirring......

Jeg har opdaget, at jeg er totalt stilforvirret. Jeg kan lide fransk landstil, med det lidt rå look, jeg kan lide Retro, ret meget, jeg kan lide sommerhusstil, kan man forene de tre ting, uden det ender udi totalt sammenrod.

Har længe tænkt over det, men er i tvivl om man skal holde sig til en stil, eller om man skal gå efter at mikse det...

Hvad syntes I ? Og holder i jer til en stil ?


3 kommentarer:

 1. Jeg kan ikke holde mig til en stil. Jeg er til gammelt look (gamle møbler), romantisk med blomster og retro. Jeg gør det at jeg har det i forskellig rum. Det er ikke altid det lykkes, men jeg tænker på at det ikke skal være over hele stuen feks.

  SvarSlet
 2. Stil? Næh, vores stue er bare en rod sammen af en blanding af lyse træmøbler, et afsyret lille bord, mørke sofaer. Har en mand, der simpelthen ikke kan nænne at kassere noget!

  SvarSlet
 3. Jeg holder mig ikke til en stil - det handler om personlig indretning med respekt for de enkeltes ønsker - store som små. Ikke mindst hvad skal det enkelte rum bruges til.
  Eks. starter rejsen hos os med en tur i den spartanske gl. togkupé, herefter fortsætter rejsen til de forskellige rum. Mit arbejsrum har grundfarverne: Rød, sort/hvid med helt rå vægge mixet med vintage og topmoderne ting. DJ Razzers Corner er hold i grundlæggende hvid/kokos, med en flagvæg med det kinesiske flag, alle møbler er enten hvide eller sorte, med et par klatter gul og en smule rødt som tilbehør. Køkkenet er holdt i en afslappet marina stil, med råt tilbehør mixet med antik og vintage. Soveværelset er holdt i råhvide farver og med en snert af wildlife - her skal der være ro. Udestuen har masser af liv, moderne malerier, knald på farverne - det er gennemgangssted for børn og voksne - her skal der være plads til leg og kreative input, slappe af på den fede måde.

  MEN, der er en rød tråd i det vi gør og indretter os på. Og når vi køber nyt/gl./vintage/antik/moderne etc. til hjemmet - må det gerne kunne udfylde flere funktioner, samt kunne få nyt liv andet steds, hvis man bliver "træt" af det i et rum.


  Måske det gav dig lidt ro - for du bestemmer helt din egen stil - dit hjem viser din/jeres personlighed.

  Klik gerne over hos mig, så kan du ved selvsyn se, hvilke virkemidler jeg benytter mig.

  Railway, East Cost, Bohëme, Country Living, DJ Razzers Corner, Beach Life og ikke mindst Landstedet.

  Fortsat god søndag
  Mille

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...